logo

S ponosom predstavljamo našeg prvog partnera: Vina Tandara

Vina Tandara

"Kao mladi obiteljski proizvođači vina, vinogradari tako i podrumari slijedili smo vlastiti instinkt i dugu tradiciju Kutjevačkog kraja. Stvaramo vrlo profinjena i prepoznatljiva vina, koja lako osvajaju nepce i srce svakog biranog kušatelja.

Na oko 5 ha vinograda uske sadnje, koji su smješteni u Zlatnoj dolini dobar su preduvjet vrhunske kapljice. Uz kooperante i vlastite nasade godišnje proizvodimo oko 60 000-80 000 litara vina koje plasiramo na cjelokupno hrvatsko tržište (primjerice trgovački lanci Kaufland, Metalija-trans, ugostiteljski objekti u kontinentalnoj Hrvatskoj, Istri i Dalmaciji), te jednim dijelom izvozimo u zemlje zapadne Europe, odnosno najviše u Švicarsku. Naše vino kupuju čak i franjevci iz Bosne i Hercegovine.


Sagradili smo podrum koji je jednim velikim dijelom ukopan u brdo te ga opremili visokokvalitetnim inox bačvama i kompletnom opremom potrebnom za dobivanje visoke kakvoće vina. Iz godine u godinu stvaramo prepoznatljivost našeg imena uz kontrolirane uvjete proizvodnje i naravno, uz mnogo truda i ljubavi koji su utkani u svakoj kapljici vina.

Djeca su uključena u marketing, prodaju i oko komunikacije na internetu. Imam troje stalno zaposlenih i jednu povremenu (po 7 mjeseci). Moj posao je u podrumu,kao enolog. Završila sam prvi stupanj somelijerstva i tečaj degustacije.Vina Tandara

Mislim da kao žena vinar imam bolju prođu nego muškarci. Konzumenti su većinom muškarci. Prvo kušaju iz znatiželje jer vino radi žena, a onda se iznenade kada shvate da je dobre kvalitete. Bitan je pristup, veseli smo, pa ljudi vole doći kod nas. Naš štand je uvijek najveseliji.

⚬ radimo od 2003.

⚬ grožđe je pozicionirano na kutjevačkom vinogorju

⚬ sorte koje imamo u ponudi;graševina, rajnski rizling, rose, cuvee (merlot/cabarnet sauvignon)

⚬ imamo kušaonicu kapaciteta do 30 osoba

⚬ posjedujemo i razna odličja sa ocjenjivanja vina; zlata, velika zlata pa sve do šampionskih titula. Zadnnju šampionsku titulu osvojili smo nedavno u Bukovlju, naša mlada graševina dobila na najbolje ocjene u kategoriji mlada bijela vina.Za upite/kupnju/povratne informacije kupci se mogu obraditi na kontakt broj Zorica Tandara 098/423-460 ili Marijana Tandara 098/182-5575 ili facebook stranici Vina Tandara ili putem maila vina.tandara@gmail.com Možete baciti pogled i na našu web stranicu www.vina-tandara.hr gdje ima mnoštvo fotografija koje s dopuštenjem možete koristiti."

Zorica Tandara, direktor